Saim Gürsoy, Çatışma değil, çalışma zamanıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Belediye Başkan Adayı Saim Gürsoy, Gazi Mustafa Kemal Kongre Merkezi'nin İnşasında Zamanlama Hatası Yapıldığını İleri Sürerek, "Muğla'nın Birçok Problemi Bulunurken Kongre Merkezinin Faydası Tartışılır. Ayrıca Doğalg

MHP MUĞLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜRSOY: KONGRE MERKEZİ'NİN İNŞASINDA ZAMANLAMA HATASI YAPILDI


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Belediye Başkan Adayı Saim Gürsoy, Gazi Mustafa Kemal Kongre Merkezi'nin İnşasında Zamanlama Hatası Yapıldığını İleri Sürerek, "Muğla'nın Birçok Problemi Bulunurken Kongre Merkezinin Faydası Tartışılır. Ayrıca Doğalgaz Devlet Yatırımı Olduğu İçin Kimse Bu Projeyi Seçim Malzemesi Olarak Kullanmasın." Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Belediye başkan adayı Saim Gürsoy, Gazi Mustafa Kemal Kongre Merkezi'nin inşasında zamanlama hatası yapıldığını ileri sürerek, "Muğla'nın birçok problemi bulunurken kongre merkezinin faydası tartışılır. Ayrıca doğalgaz devlet yatırımı olduğu için kimse bu projeyi seçim malzemesi olarak kullanmasın." dedi.
Gürsoy, düzenlediği basın toplantısıyla, diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarının seçim vaatlerini eleştirdi.


Seçildiği takdirde belediyecilik anlayışını tamamen değiştireceğini belirten Gürsoy, vatandaşların işlerinin aksamaması için mesai saati kavramını ortadan kaldıracağını söyledi.

Saim Gürsoy, "Çatışma değil, çalışma zamanıdır. Halkımızı mevcut politikalardan kurtararak, Muğla'ya bakış açılarını değiştirmek istiyorum. Belediye başkanlığı, vatandaşa hizmet etme mevkisidir. Telefonum 24 saat açık kalacak." ifadelerini kullandı.

Yapımı tamamlanan 880 konutluk TOKİ evlerinin fiyasko olduğunu da iddia eden Gürsoy, "TOKİ, Muğla'ya yarar sağlamak yerine, paraların dışarı çıkmasına sebep olmuştur. Ben oradan ev almadım, çünkü sağlamlığına güvenmiyorum. Ayrıca bankaya, pazara, devlet kurumlarına çok uzak. 47 bin liraya yapılan evler, 80 bin liraya satılmakta. Bu evlerin yerine, banka kredileriyle Muğlalı müteahhitlerin yaptığı ve yürüme mesafesinde olanların alınması daha uygun olurdu. İnşaatların yapımında Muğla esnafı da hiçbir şekilde para kazanamadı." şeklinde konuştu.


BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR