Sadi Tonbul’la Adalet’te Hesaplaşacağım!

Bazı taraflı Gazete ve Yerel Televizyonda Tem Ajans Matbaası ve Gündem Gazetesi sahibi Temel Irmak hakkında yanlış haber yapıldığı görmektedir.

Yeni Sayfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sadi Tombul, Dedikodu, İftira ve yalan haberlerine pervasızca devam etmektedir. Gazetemizin genel yayın yönetmeni, Temel ırmak ile ilgili gerçeğe dayanmayan asılsız, mesnetsiz iddialarına devam etmektedir, ama kendisine adalet önünde hesap sorulacağı günler yakındır. Gazetemizin Genel yayın yönetmeni, Temel Irmak matbaa tesislerin de basılan  gazete'den dolayı alacaklı olduğu bir konu üzerine, iki görüşme arasında adı geçmiş ve bundan dolayı bazı çevreler Marmaris'in basın dünyasında iyi bir yer edinmiş, Temel Irmak'a saldırılara başlamıştır.

Konu yüce yargıdan Temel Irmak ile ilgisi olmayan kişi ve kurumlar tarafından devam etmekte olduğu halde, günlerdir saldırıların arkası kesilmemiştir. Marmaris basınında öncülük etmiş birçok gazetecinin sosyal haklarının alınmasında en büyük pay sahibi olmuş Marmaris'te çok sesliliği getirmiş Temel Irmak bu iftiralar karşısında yüce yargıdan haklarını arayacaktır. Genel yayın yönetmenimiz Temel Irmakla ilgili iki görüşme arasında geçen konudan dolayı, adliye ve karakoldan herhangi bir işlem yapılmaya gerek dahi görülmemiştir.  Mesnetsiz iddiaların ardı arkası kesilmemesi üzerine, okurlarımızdan özür dileyerek, bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. GÜNDEM GAZETESİ

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı