Sporun ve gazetecilerin konuşulduğu ziyarette Avrasya Maratonu’nun taşraya yayılmasının da görüşüldüğü ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Sabri Kesen Genel Müdür Ertekin’i Marmaris’e davet etti. Anadolu’nun Avrasya maratonuna ilgisini daha da arttırmanın ve Avrasya Maratonuna katılımının sağlanması için daha fazla çalışma yapacaklarını ifade eden Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin; “Anadolu basınında maratona ilgisini görüyoruz. Sizlerinde destekleriyle bütün ülkemizin spor yağmasına katkı sağlamak Avrasya Maratonuna tüm ülkemizin katılımını sağlamak spora teşvik etmek için çalışmalarımız olacak” dedi.
Gazetemiz Marmaris Manşet gazetesi ve www.marmarismanset.com haber sitesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sabri Kesen, Spor A.Ş.’nin Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin'i makamında ziyareti oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Avrasya Maratonuna taşranın da her geçen ilgisinin arttığını dile getiren Gazeteci Sabri Kesen Spor A.Ş.’nin ülkenin spor yükünün büyük bir bölümünü çektiğini bir gazeteci olarakta Spor A.Ş.’nin gazeteci camiasının yakın duruşundan da mutluluk duyduğunu ifade etti.
Avrasya Maratonu başta olmak üzere, spor faaliyetlerindeki etkinliğinden dolayı Spor A.Ş. ve Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin'e olan hayranlığını dile getiren Gazeteci Sabri Kesen Genel Müdürlüğümüze de 2012 Avrupa Spor Başkentliğine ev sahipliği konusunda başarılar diledi.