Rus yatçılar Marmaris’i sevdi

Marmaris, Rus yatçıların katıldığı “Russian Race” yelken yarışlarının ikincisine de ev sahipliği yaptı.

Volvo ve Phoneix isimli firmaların sponsorluğunda 2-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen, yarışlar, Fethiye'de başlayıp Marmaris'te sona erdi. Bir hafta süren yarış boyunca, 170 Rus 26 yatla mücadele verdi. Etkinliğin ödül töreni, varış noktası olan Marmaris'teki Netsel Marina'da yapıldı. Volvo ve Phoneix firmalarının temsilcilerinin Marmaris Belediyesi'nce ilçenin tanıtımına sağladıkları katkı nedeniyle plaketle ödüllendirildiği törende, dereceye giren yatçıların madalya ve kupaları verildi.
Yatçıları konuk ederek organizasyona destek veren Netsel Marina'nın Müdürü Zafer Ergül, “Rus yatçıların, bölgemize, özellikle tanıtım açısından büyük fayda sağladığını düşünüyoruz. Bu sebeple, onları ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

YİNE GELECEKLER
Bu arada, Rusların, 2009 içerisinde bölgede bir yarış daha düzenlemeyi planladıkları öğrenildi. Marmaris, 13-17 Ekim 2008 tarihleri arasında da “Russian Race”e ev sahipliği yapmıştı. 5 gün süren yarışlar boyunca 126 Rus, 28 yatta birincilik mücadelesi vermiş, Kumlubük, Çiftlik, Bozukkale ve Dirsek koylarında yelken açmıştı.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı