Ronaldodan Bale ve Neymar açıklaması

Yeşil sahaların efsane golcülerinden Brezilyalı Ronaldo, Real Madrid ve Barcelona'nın yeni yıldızları Gareth Bale ve Neymar'ı değerlendirdi.

Barcelona radyosuna konuşan Ronaldo, Real Madrid'in astronomik bir transfer bedeliyle 6 yıllığına kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Bale'in maçlarda göstereceği performansın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bale, ne zaman kötü bir performans sergilese, taraftar ona 100 milyon avro verildiğini hatırlatacak ki bu çok normal" ifadesini kullandı.

"Bale'e verebileceğim tek tavsiye, kulübün kendisine verdiği miktarı takıntı haline getirmemesidir" diyen Ronaldo, Galli oyuncunun üzerinde çok büyük bir baskı olacağını hatırlatarak, her maçta formunu üst seviyede tutması gerektiği uyarısında bulundu.

 Barcelona'nın 57 milyon avroya kadrosuna kattığı Brezilyalı Neymar'a ilişkin de değerlendirmelerde bulunan vatandaşı Ronaldo, genç yıldızın "Katalanlar"da daha iyi bir oyuncuya dönüşeceğini vurguladı.

"Avrupa'da ve Barcelona'da oynamak, Neymar'ın çıkarına. İspanya'da çok şey öğrenecek" yorumunda bulanan Ronaldo,"Messi ile çalışmak onu daha iyi bir oyuncu yapacak. Bu durum, Brezilya Milli Takımı için de geçerli. Bu sayede Avrupa'ya daha çok Brezilyalı oyuncu gelecek"şeklinde konuştu.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…