Renkli Cumhuriyet coşkusu

29 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Marmaris İlçe Stadı'nda yapılan kutlamalarda, birbirinden renkli manzaralar yaşandı. Stadı tıklım tıklım dolduran vatandaşların taşıdığı Türk bayrakları ile Ulu Önderimiz Atatürk'ün posterleri, kutlamalara bambaşka bir renk

Renkli Cumhuriyet coşkusu

29 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Marmaris İlçe Stadı'nda yapılan kutlamalarda, birbirinden renkli manzaralar yaşandı. Stadı tıklım tıklım dolduran vatandaşların taşıdığı Türk bayrakları ile Ulu Önderimiz Atatürk'ün posterleri, kutlamalara bambaşka bir renk kattı.


Tören, Kaymakam Serdar Polat, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tümamiral Yalçın Kavukçuoğlu ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın, saat 10.40'ta askeri cipe binerek halkı selamlamasıyla başladı. Ardından, binlerce kişi hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı söyledi. Kaymakam Polat, yaptığı açılış konuşmasında, Cumhuriyetin 85. yıldönümünü kutlamanın büyük onurunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
Bine yakın öğrencinin gösterilerini sunduğu törende, yıl içerisinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen yarışmalarda derecelere girenler, ödüllerini ilçe protokolünün elinden aldı. İnsanın içini açan görüntülerin yaşandığı törende canları sıkan tek şey sıcak havadan bunalan 5 öğrencinin baygınlık geçirmesiydi. Statta hazır bulunan ambulansta tedavi edilen öğrencilerin durumunun iyi olduğu belirtildi.




HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ