Rektör Çelik'ten teşekkür mektubu

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversitenin akademik ve idari personeline teşekkür mektubu gönderdi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversitenin akademik ve idari personeline teşekkür mektubu gönderdi.

Rektör Çelik iki yıllık görev süresiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu mektupta Uşak Üniversitesi'nin Anadolu'nun yükselen bir değeri olduğunu bildirdi.

Üniversitenin akademik ve idari personelinin verimli çalışması ile Uşak Üniversitesi'nin son iki yılda atılım gerçekleştirdiğini iddia eden Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik yeni açılan fakülte ve bölümlerle öğrenci sayısının arttığına dikkat çekti.

Rektör Çelik mektubunda mektubunda şunları aktardı:

"Uşak Üniversitesi şehrin dinamiklerini anlayan ve bu dinamikler doğrultusunda büyüyen gelişen uluslararası bir üniversite olma çabasıyla önemli adımlar attı. İki yıl önce 5 fakülte, 1 yüksekokul, 7 meslek yüksekokuluna sahip olan üniversitemiz , bugün ise 11 fakülte, 3 yüksekokul, 10 meslek yüksekokuluyla büyük üniversitelerle yarışan bir kapasiteye kavuştu. Yedi olan araştırma merkezi sayımız 14’e çıktı. Hızlı büyüyen üniversitemizde, 2011 yılında 362 olan akademik personel sayımız bu gün 562’ye, 219 olan idari personel sayımız ise 257'e yükseldi. Önümüzdeki öğretim yılıyla birlikte öğrenci sayımız 15 bine ulaşacak. TEKMER ve UBATAM gibi araştırma geliştirme merkezlerini kurarak bilime verdiğimiz önemi ortaya koyduk. Tüm akademik ve idari kadrolarımızla bu başarıyı elde ettik. Ayrıştıran, ötekileştiren ve dışlayan bir mantıkla hareket etmek yerine akademik ve idari personelin özlük haklarıyla ilgili hassasiyetleri gözeterek çalıştık. Çalışanlarımızın hak etikleri kadroları ve dereceleri almaları için büyük çaba sarf ettik. Üniversitemizin gösterdiği başarıda tüm idari, akademik ve yardımcı personelin tam bir takım ruhuyla çalıştığını düşünüyor çaba, emek ve kurumsal bağlılık için herkese teşekkür ediyorum"

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Soner Kılınç

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri