“Rekabet her zaman başarıyı getirir”

Kenan Evren İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Tekin'in İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olmasıyla boşalan koltuğuna okulun müdür yardımcısı Serap Aksel oturmuştu. Ve şimdi okulu ziyaretimizde bizi müdür koyluğunda Serap hanım karşıladı.

İlçe Milli Eğitim'in göz bebeği, başarıdan başarıya koşan, tam bir eğitim gönüllüsü Züleyha Aldoğan'dan sonra Bayan Müdür Ayşe Yücel Anaokulu'nun Müdürü Yasemin hanım var. Şimdi ise o koltukların birinde daha bir bayan oturuyor, Serap Aksel. Sıcak ve samimi tavırlarıyla sohbetimizi renklendiren Aksel ile Kenan Evren İlköğretim Okuluyla ilgili projeleri, başarıları, yaptıklarını ve yapacaklarını konuştuk.
Serap Aksel, 19 Mart tarihinden itibaren Hayrettin Tekin'in Şube Müdürü olarak atanmasıyla boşalan koltukta görev yapıyor ve o koltukta bir bayan olarak oturmaktan mutlu. Aksel, bir kez daha “bayanlar o kadar işi bir arada yürütemez” laflarına karşılık “10 parmağında 10 marifet” lafını hatırlatıyor.

“Kütüphanemizi Doğan Tugay yeniliyor”
Okulların tamamen açılmasına sayılı günler kalmasına yakın yaptığımız bu samimi sohbette Kenan Evren İlköğretim Okulu kütüphanesini Doğan Tugay'ın Şükrü Tugay adına yenileyeceğini açıklayan Aksel, “Doğan Tugay gibi başarılı bir iş adamının okulumuz için bir şeyler yapması bizi çok sevindirdi ve onurlandırdı. Okulumuzun kütüphanesinin açılışını okulların açılacağı gün gerçekleştireceğiz. Okulun genel durumuna gelince; Öğrencilerimizin daha sıhhi ve temiz ortamlarda eğitimleri için tuvaletlerimizi yeniledik.”

“Hem akademik, hem sosyal alanda 1 numara olmak hedefimiz”
Serap Aksel, yaptıkları ve yapacakları akademik ve sosyal faaliyetlerle 1 numara olmayı hedeflediklerini söyledi. Aksel, “Bu sene okulumuzdan çıkan Türkiye birincimizle haklı gururumuzu, haklı onur ve mutluluğumuzu hala yaşıyoruz. Şuan itibarı ile bin öğrencimiz ve 43 öğretmenimiz var. Ve biz bu öğrencilerimizin her birini iyi yerlerde görmek için profesyonel kadromuzla elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimizi derslerle boğmayacağız. Sosyal alanlarda da onları faydalı hale getireceğiz. Orman Bölge Müdürlüğü'nün gösterdiği alanlarda sınıflarımızın da adlarının verileceği ağaç dikimleri gerçekleştireceğiz.”

“Bu sene bir kardeş okulumuz olacak”
Bu sene Kardeş Okul Projesinin de başlatılacağını açıklayan Aksel, “Yurtdışı olmazsa yurtiçinden bulacağımız bir okul Kardeş Okulumuz olacak. Öğrencilerimiz kendi okul arkadaşlarının yanı sıra Kardeş Okullarındaki diğer öğrencilerle paylaşmayı kaynaşmayı pekiştirecekler. Kendi aralarında tatlı rekabetler olacak. Unutulmamalıdır ki rekabet başarıyı getirir”

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi