RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize iyi bayramlar diledi.

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize iyi bayramlar diledi. Başkan Ali Acar'ın mesajı şöyle;

"Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan özel günlerdir.

Şehir yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı veren Bayramlarımızı insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Tüm Marmaris halkına ve tatillerini ilçemizde geçiren misafirlerimize en iyi dileklerimi sunuyor, Bu bayramın da, dargınlıklar ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını, eski bayramların coşkusunda geçmesini umut ediyorum. Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.”

M. Ali Acar
Marmaris Belediye Başkanı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi