Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Ramazan Bayramı nedeniyle il genelinde güvenlik önlemlerinin artırıldığını söyledi.
Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı nedeniyle alınan güvenlik önlemleriyle ilgili bilgi verdi.
Halkın huzur ve güven içinde bayramı geçirmesi için gerekli tedbirin alnıdığını belirten Toprak, bayram süresince halkın yoğun olduğu bölgelerde sivil ekiplerin görevlendirilerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı görev yapacağını kaydetti.
Şehir içinde ve şehirler arasında yoğunluk yaşanabilecek güzergahlarda ekiplerin aralıksız görev yapacağını ifade eden Toprak şunları söyledi:
"İzmir-Ankara, Uşak-Denizli karayolları başta olmak üzere şehirler arasındaki yollarımızda ve şehir içi trafikte yoğunluk yaşanacağını düşünüyoruz. Sürücülemizin trafikte çok dikkatli olmalarını özellikle istiyoruz. Bunun yanı sıra resmi ve sivil ekiplerimiz, yoğun olarak alışveriş yapılan bölgelerde dolandırıcılık, hırsızlık, yankesicilik olayları ile sahte para kullanımını önlemek için çalışacak. İlimizde huzurlu bir bayram geçirmek için ekiplerimizin tatamı görev başında olacak."
Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Serdar Yılmaz