Rakı hırsızları yakalandı

Marmaris'de sabıkalı iki kafadar, alışveriş merkezinden 5 şişe rakı çaldıktan sonra gittikleri cenaze evinde yemek yerken yakalandı.

Tutuklanan 2 zanlı, rakıları içmek için değil, satıp memleketlerine dönmek için çaldıklarını öne sürdü. 33 yaşındaki Ecevit Zorlu ve 26 yaşındaki Fatih Ağca, yanlarına aldıkları 2 naylon poşetle saat 18.00 sıralarında Kayabal Caddesi'ndeki alışveriş merkezine girdi. Bir süre mağazayı gezen işsiz 2 zanlı daha sonra hırsızlık planlarını uygulamaya koydu. Fatih Ağca dışarı çıkıp, mağazanın giriş kapısının önüne gelirken, içeride kalan Ecevit Zorlu da 2'si 100'lük 3'ü 70'lik 5 rakı şişesini gizlice poşetlere koyup dışarı çıktı. Hırsızlık zanlılarının koşarak uzaklaşması üzerine alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri durumu fark edip polise ihbarda bulundu. Verilen bilgiler doğrultusunda araştırma başlatan polis, yaklaşık yarım saat sonra 2 zanlıyı bir cenaze evinin bahçesinde verilen yemekle yerken buldu. Zanlıların yanlarındaki poşette çalınan rakılar ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen zanlılardan Ecevit Zorlu, “Üç gündür aç dolaşıyorduk. Rakıları içmek için değil satıp memleketimize dönmek için çaldık. Cenazenin de cenaze evinin de kime ait olduğunu bilmiyoruz. Oraya karnımızı doyurmak için gitmiştik” dedi.

Hırsızlık suçundan Fatih Ağca'nın 11, Ecevit Zorlu'nun iki suç kaydı olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak Muğla E Tipi Cezaevi'ne konuldu. Piyasa değeri 163 YTL olan çalıntı rakılar ise alışveriş merkezine teslim edildi.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor