Polis Amca Kütüphanesine Esnaf Desteği

Yatağan İlçesinde tehir edilmekte olan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine esnaftan destekler gelmeye başladı.

Bilindiği gibi Muğla'nın Yatağan İlçesinde Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine geçtiğimiz günlerde başlanmış ve ilk kitapları Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü hediye etmişti. Kaymakam Kökçü 'nün Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine Kahraman Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz 'ın babası Mehmet Yılmaz 'ın yazmış olduğu ''Şehit Anasının Feryadı Ümmü Yılmaz'' isimli şiir kitaplarını kütüphaneye hediye etmesi ise kütüphaneye ayrı bir değer kazandırmış oldu.

 Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü 'nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan çocuk kütüphanesine Yatağan İlçe esnafından da destek gelmeye başladı. Bu bağlamda Gözüm Optik ve Alperen Kırtasiye isimli işyerlerinin sahibi olan esnaflar temin ettikleri hikaye kitaplarını hibe ettiler.

Yatağan İlçesinin seçkin ve köklü okulları arasında gösterilen Sinanbey İlkokulu 'nda teşhir edilecek olan kütüphane ile ''Polis dostunuz, arkadaşınızdır.'' fikri benimsetilerek, mevcut olan polis sevgisinin daha da arttırılması hedefleniyor. 

Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinden   kitapların  ödünç olarak alınması ve verilmesi esnasında yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan yeni nesil anti-mikrobiyal bir çözelti  ile de dezenfekte edileceği öğrenilmişti. Dileyen vatandaşların kullanılmamış olmak kaydıyla kütüphaneye kitap hibe edebilecekler.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ