Point’te sanat coşkusu

Günseli Top Resim Atölyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren 17 ressamın eserlerinin yer aldığı karma sergi, 3 sinema, 2 de tiyatro salonunun da bulunduğu Karacan Point Center'da düzenlenen bir kokteylle açıldı.


Günseli Top Resim Atölyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren 17 ressamın eserlerinin yer aldığı karma sergi, 3 sinema, 2 de tiyatro salonunun da bulunduğu Karacan Point Center'da düzenlenen bir kokteylle açıldı.
Açılış kokteyline, aralarında Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Karacan'ın da bulunduğu çok sayıda sanatsever katıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Serdar Polat kesti. Polat, daha sonra Günseli Top'un eşliğinde sergi alanını gezdi. Kaymakam, gördüğü eserlerden çok etkilendiğini söyledi, organizasyonda emeğe geçenlere teşekkür etti.
Öte yandan etkinlik kapsamında “Türkiye'nin en genç yazarı” olarak tanınan Rana Demiriz 'Göldeki Işıklar' isimli romanını, gazeteci Rıfat Kalakoğlu ise "Dünden Bugüne Marmaris" adlı üçüncü kitabını okurları için imzaladı. Point Center'ın en üst katındaki tüm sanat faaliyetleri, ilk gün büyük beğeni ve ilgi topladı. Karma resim sergisinin 20 Şubat akşamına kadar gezilebileceği belirtildi.



Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberler Haberleri