PKKdan gaspetti Kanaltürkü kurdu

Ergenekon iddianamesinde şok bir iddia ortaya atıldı. Serdar isimli kişi ile gazeteci Güler Kömürcü arasındaki görüşme Tuncay Özkan'ı fena sıkıştıracak.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen "Ergenekon" davası iddianamesinde, Serdar isimli kişi ile gazeteci Güler Kömürcü arasındaki görüşmede terör örgütü PKK'dan gasp edilen paralarla Tuncay Özkan'ın televizyon kurduğu bilgileri yer alıyor.

Güler Kömürcü ile görüşen Serdar'ın, " Yani bu memleket de bir takım o... çocukları ile beraber olup MİT'de çalışanlarla iş birliği yapıp PKK paralarını gasp edip haklayıp haklayıp usulsüzce bir şekilde üstelik PKK'lı ile arkadaş olup o arkadaşlığa da ihanet edip devletin hazinesine aktarılması gereken paralarla televizyon kurup milliyetçilik satan o... çocuklarının haberlerini yazmayacak mısın? Hüseyin Nazlıkul, Salman Kurtulan'nın paralarını çalmışlar, PKK'nın Pazarçık'taki şubedeki Ziraat Bankası'ndaki paralarına el koymuşlar, Hüseyin Nazlıkul'u silahı dayamış Müfit'le beraber Sarıgül'ün korumalarıyla Tuncay'ın kankaları ve Tuncay paraları yemişler televizyon kurmuşlar. Belediye başkanları... içine s.. böyle ülkücülüğün tamam mı?'' dediğine yer verildi.

Bugün yapılan gözaltılar arasında Hüseyin Nazlıkul da bulunuyor. Salman Kurtulan'ın da PKK'nın para kasalarından olduğu öğrenildi.

18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM