Öztürk:Bizim koltuk sevdamız yok.

Ak Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve Marmaris İlçe Başkanı Vekili Hasan Engin, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Nihat Öztürk, ilçe kongrelerini tamamladı

İlçe Başkanı Kadem Mete'nin izinde olması nedeniyle AK Parti Hukuk ve Siyasi İşler Başkanı Hasan Engin başkanlığında yapılan toplantıda ilçe ve beldelerin sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıdan önce bir konuşma yapan AK Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk amaçlarının dinamik ve heyecanlı bir teşkilat oluşturmak olduğunu belirtti.

Öztürk,

"Kongre süreçlerini bitirmek üzereyiz. Önümüzde bir tek il kongresi kaldı. İlçe yönetimlerinde bazı değişikliklere gittik. Amacımız daha dinamik teşkilatlar oluşturmak. Başbakanımızın 2023 hedeflerine uygun bir anlayışla hedeflerimize doğru yürümek istiyoruz. Hem Marmaris Belediyesi'ni hem de Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak istiyoruz. Marmaris'e yakışan bir belediye başkanı belirleyeceğiz. Başarılarımızın taçlanması için 2014'te yapılacak yerel seçimlerde belediyeleri kazanmamız lazım" diye konuştu.

"VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNÜ ALMAYA GELİYORUZ"

İl Başkanı Öztürk halkla bütünleşerek onların sorunlarını dinleyerek başarılı işlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Öztürk; "Rakamlarla işimiz yok. Amacımız vatandaşımızın sorunlarına, dertlerine çare bulmak, onlarla iç içe olmaktır. Marmaris'i daha iyi bir kent, daha iyi iş imkanlarına sahip marka bir kent haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İl Başkanlığı için tekrar aday olma konusunda ise Öztürk,

"Genel merkezimiz kimi uygun görürse onu başkan yapar. Bizim koltuk sevdamız yok. Başkan olayım yada olmayayım hizmetimiz devam edecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri