Öztaşın ailesi tedavi destek

Muğla'nın Fethiye ilçesinde trafik kazası sonucu omuriliği zedelen ve 4,5 yıldır solunum cihazına bağlı yaşayan 9 yaşındaki Ebru Hayriye Öztaş'ın ailesi tedavi için yetkililerden yardım bekliyor.

Baba Sinan Öztaş, Fethiye'nin Çaldır köyündeki evlerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının 4.5 yıl önce trafik kazası sonucu ağır yaralandığını ve omurilik zedelenmesi teşhisiyle 7 ay yoğun bakımda kaldığını belirtti.
Ekonomik nedenlerden dolayı 4,5 yıldır solunum cihazına bağlı yaşayan kızının tedavisini güçlükle yaptırdıklarını kaydeden Öztaş, ''Kızımın da diğer çocuklar gibi okula gitmesini, oyun oynamasını istiyoruz. Bağ-Kur'dan aldığımız para tedaviye yetmiyor. Kızım 4,5 yıldan beri makineye bağlı yaşıyor. Bu yüzden aylık 400-500 TL'yi bulan elektrik faturasını ödemekte zorlanıyoruz'' diye konuştu.

Anne Fikriye Öztaş ise kızının başucundan ayrılmadığına belirterek şöyle konuştu:
''Kaza olmadan 15 gün önce kızıma istediği kırmızı önlüğü almıştık. Onu giyip, okula gideceği günü hayal ediyoruz. Eşim sera demirciliği ile uğraşıyor. Durumumuz iyi değil. Bize solunum cihazını Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sağladı. Kiramız, elektrik, kızımın maması, bezi aylık bin 500 TL'yi buluyor. Tedavi konusunda yetkililerden destek bekliyoruz.''

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR