Özmen yeni görevine hızlı ve iddialı başladı

Ak Parti Fethiye Kadın Kollarında bayrak yarışı hız kesmeden devam ediyor.

Seçimler öncesi değişen Fethiye İlçe Yönetimi yeni kadın kollarını oluşturdu. Kadın Kolları Başkanlığını devralan Av. Karaca Balcı Özmen yeni görevine hızlı ve iddialı başladı. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Mutlu Kadınlar Günü öncesinde yeni kadın kolları yönetimi, eski yönetimleri, kadın meclis üyesi adaylarını kahvaltıda bir araya getiren Ak Parti Muğla milletvekili Ali Boğa, ak kadınlardaki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, bu seçimlerin kaderini kadınların belirleyeceğini ifade etti. Kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Saruhan ve Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz ile eşleri de katıldı. Oldukça neşeli geçen kahvaltıda sohbetin konusu elbette seçim çalışmalarıydı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Ali Boğa, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu güne kadar görev alan kadın kolları sorumlularının görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini ve bayrağı Karaca Hanımın devraldığını ve elbette ondan sonra da birilerinin devralacağını söyledi. Karaca Hanımı çocukluğundan beri tanıdığını söyleyen Boğa, zaman çok çabuk geçiyor, belki de bir müddet sonra aramızdaki kız çocuklarımız bu görevi devralacak dedi.

Kadınlar gününün bir güne sığdırılamayacağını söyleyen Boğa, eşi, iki kızı ve iki kız torunu ile kendisinin her gün kadınlar gününü yaşadığını, bu günün ise sadece bir görev ifası olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Kahvaltı sonrası katılan kadınlara, kız çocuklarına ve restoranda çalışan kadınlara tek tek karanfil veren ve tebrik eden Ali Boğa, buradaki kadınların her birinin Kurtuluş Savaşı Kadın Kahramanları gibi olmaları gerektiğini ve ülkelerine sahip çıkarak ekonomik ve sosyal alanda yeniden milli mücadeleyi sürdürmelerinin elzem olduğunu söyledi.

 
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI