Özel Çocuklardan Başkan Acar’a Teşekkür

Emre Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden çocuklar ile kurumun yetkililerinden oluşan bir grup, 30-31 Ağustos tarihlerinde Köyceğiz'de yaptıkları kamp için kendilerine destek sağlayan Belediye Başkanı Ali Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Emre Özel Eğitim Merkezi'nin özel çocukları, kurum müdürü Yeliz Ekiz Özdemir, eğitmenler Suzan Seyisoğlu, Tülin Çolak ve Erkan Özdemir ile birlikte kendilerine destek sağlayan Başkan Acar'ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen kampın çocukların gelişimine katkı sağladığını söyleyen kurum müdürü Özdemir, çocukların ailelerinden ilk defa uzak kaldığını, bununda çok önemli olduğunu vurguladı. Kamp boyunca çocukların çok eğlendiğini, gelecek yıl 2 günlük kamp süresini 1 haftaya çıkarmayı planladıklarını söyleyen Özdemir, çocukların bu mutluluğuna katkıda bulunan Başkan Ali Acar'a tüm ekibi ve çocuklar adına teşekkür etti.
Çocuklarımızın neşesine ve eğitimlerine katkıda bulunmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Acar, özel çocuklarımızın mutluluğu için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.
Başkan'a nazar boncuğu
Ziyaretin sonunda çocuklar kendi hazırladıkları el işi nazar boncuğunu Başkan Acar'a hediye ettiler. Hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını söyleyen Başkan Acar, bu hediyenin hayatında aldığım en anlamlı hediyelerden bir tanesi olduğunu ve daima saklayacağını söyledi.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ