özdemir birinciliği ele aldı

Gazetemizin wed sitesinde (www.gundemgazetesi.net) “Sizce Marmaris Belediye Başkanı Kim Olsun?” şeklinde ki ankete 826 kişi tarafından adaylara oy verildi.

Marmaris artık

değişim istiyor

 

Gazetemizin web sitesi www.gundemgazetesi.net'te “Sizce Marmaris Belediye Başkanı Kim Olsun?” şeklinde düzenlediğimiz ankette birinci Cemalettin Özdemir oldu.

 

Sitemizde bir hafta süre ile halkın oylamasına sunulan, Muhammet Ali Acar, Cemalettin Özdemir ve Doğan Tugay'ın aday gösterildiği ankette adaylara 826 kişi tarafından oy verildi. Birinciliği Cemalettin Özdemir  %51,94 (429) oy ile alırken, ikinciliği Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar  %43,95 (363), üçüncülüğü de %4,12 (34) oy ile Doğan Tugay aldı. Ankette Marmaris eski Kaymakamı Cemalettin Özdemir ile Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın yarışması dikkat çekti. Önümüzdeki yerel seçimlerde DSP'den aday olması beklenen Özdemir'in Acar'ın karşısına ciddi rakip olarak çıkması bekleniyor.

MARMARİS’TE COŞKULU KUTLAMA
MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL