Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ile Reto Ziegler, kendilerini çok önemli maçların beklediğini ancak önceliklerinin Spor Toto Süper Lig'de 31 Mart Pazar günü oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşması olduğunu söylediler.
Fenerbahçeli Pierre Webo, "Önceliğimiz Akhisar Belediyespor maçı. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Ligde şampiyon olmak Fenerbahçe için çok önemli. Bu maçı iyi bir şekilde geride bıraktıktan sonra Lazio mücadelesi için hazırlıklarımıza başlayacağız"şeklinde konuştu.
Lazio'nun İtalya'nın en önemli 5 takımı içinde yer aldığını belirten Reto Ziegler, "Sampdoria'da oynarken Lazio maçları her zaman çok zor geçiyordu. Onun için bizi çok yüksek seviyede bir karşılaşma bekliyor. Bir yandan Lazio mücadelesini bekliyoruz, bir yandan da Türkiye ligi devam ediyor. Onun için önce Akhisar Belediyespor maçını düşünmeliyiz." diye konuştu.