‘Ölüm yolculuğu’na bilet kesen 11 kişi yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın, Muğla ve Antalya'dan yurtdışına göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla başlattığı geniş çaplı çalışma başlattı.

 
Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın, Muğla ve Antalya'dan  yurtdışına göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla başlattığı geniş çaplı çalışma kapsamında 11 kişi gözaltına alındı 
 
ÖNCE KEŞFE ÇIKIYORLARMIŞ
Çalışmalar sırasında, bölgede göçmen sevkiyatında kullanılan koylar da saptandı. İnsan kaçakçılarının,Antalya Kaş'tan Aydın Didim'e kadar uzanan hattaki söz konusu koylarda önceden keşif yaptıkları ortaya çıktı. 
11 ZANLI  YAKALANDI
Muğla ve Antalya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 5 ayrı noktadan yurt dışına insan sevkiya-tına hazırlanan  ve 'şebeke' oldukları belirlenen 11 kişi yakalandı. Zanlılar, dün Marmaris Adliyesi'ne sevk edilirken, operasyonlarda ayrıca 3 de tekne ele geçirildiği bildirildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, göçmen kaçakçılığının önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüleceği kaydedildi. 
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR