Okul bahçesinde kar görünce, doyasıya eğlendiler

Fethiye Belediyesi okullardan gelen talepler doğrultusunda minik öğrencileri karla buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Fethiye Gazi İlköğretim Okulu, İmam Hatip ilköğretim Okulu ve Çiftlik İlköğretim okullarına birer kamyon kar ekipler tarafından okul bahçesine döküldü. Bahçede kar gören öğrenciler ise doyasıya eğlendiler.

Fethiye Belediyesi ekipleri kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezindeki öğrencilerin kar topu oynama hayalini gerçeğe dönüştürdü. Okulun bahçesine kamyonlarla taşınan kar sayesinde öğrenciler gönüllerince eğlendi.Okul bahçesinde kar gören minik öğrenciler, çok eğlendiklerini dile getirerek, ‘Arkadaşlarımızla beraber kar topu savaşı yapıyoruz. Çok eğleniyoruz’ diye konuştular. Çocuklar kar oynarken, bazı öğretmenler ve okul çalışanları da minik öğrencilere eşlik etti.

“Kar görmeyen öğrencilerimiz var”
Fethiye Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Halil Nuri Dontlu, “Öncelikle Fethiye Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Fethiye Gazi İlkokulu olarak, çocuklarımız yerinde kar görmediği için ve buraya kar getirip oynamalarından dolayı çok mutlu olduk. Çocuklarımızın bazıları ilk kez kar görüyor. Görmeyen çocuklarımız için iyi bir fırsat. Çocuklarımız okul bahçesinde kar görünce çok eğlendiler. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI