OKTAY’DAN DOĞA İÇİN YAZILI TAAHHÜT

Seçim çalışmaları kapsamında TEMA Vakfı gönüllüleriyle buluşan, CHP Marmaris Adayı Oktay, ekosistem bütünlüğünü gözeten bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğini belirterek, "Doğa Dostu Belediye Başkanı” taahhütnamesini imzaladı

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay, seçim çalışmaları kapsamında TEMA Vakfı Gönüllüleriyle buluştu. Vakıf üyelerinin beklentilerini, çözüm önerilerini dinleyen Mehmet Oktay,doğa dostu bir belediyecilik anlayışıyla Marmarislilere hizmet edeceğini belirtti. CHP Marmaris Adayı Oktay, "Görev sürem boyunca ormanı, suyu, iklimi ve havayı koruyan politika ve uygulamaları öncelikli hale getireceğim. “Sürdürülebilir yaşam ilkesi” çerçevesinde ekosistem bütünlüğünü gözeten, iklim dostu, yaşanabilir ve sağlıklı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğimize sizlerinde huzurunda yeniden söz veriyorum " dedi.

Oktay daha sonra “Doğa Dostu Belediye Başkanı” taahhütnamesini imzalayarak, vakıf yetkililerine sundu. Oktay, ziyaretlerine, Marmaris Spor Akademisi, Marmaris Deniz Turizmi ve Su Üstü Sporları Turizm Geliştirme Kooperatifi, Marmaris Dadya Briç Satranç ve Doğa Sporları Kulübü ve Avcılar Atıcılar Spor Kulübüyle devam etti. Oktay istekleri dinleyerek, ilgili çözüm projelerini vatandaşlara anlattı.

 

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..