“MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?”

Anaokulundan lise son sınıfa kadar verdiği kaliteli ve yenilikçi eğitim ile Ege Bölgesi’nin göz bebeği bir eğitim kurumu olan Özel Türk Koleji tarafından ilki Nisan ayında gerçekleştirilen“En” Çocuklar İçin Okul Aile El Ele Eğitim Seminerleri’nin ikincisi

Yardımcı Doçent Doktor Özgül Polat ve Doktor Bülent Madi’nin "Gelişen Beyin Şifrelerini Çözerek Fark Yaratmak",

Uzman Psikolojik Danışman-Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar ise "Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmede Aile ve Okulun Önemi" konu başlıklarında söyleşiler gerçekleştirdikleri Nisan ayındaki seminerden sonra Mayıs ayındaki seminerin konuğu ise Dr. Özgür Bolat oluyor.

12 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Manisa Saruhan Otel’de gerçekleştirilecek seminerde Dr.  Özgür  Bolat  “Mutlu  ve  başarılı  bir  insan  nasıl  yetiştirilir?”  sorusundan  yola  çıkarak,   oluşturduğu başarı ve mutluluk modelini dinleyicilere aktaracak. Seminer kapsamında başarı modelini katılımcılarla paylaşacak ve ailelere somut öneriler sunacak olan Dr. Özgür Bolat “Hangi aileler mutlu ve başarılı çocuk  yetiştirir?”, “Övgü  neden  zararlıdır?”“Övmek yerine  ne  yapılmalıdır?”,  “Zeki  çocuklar  neden  öğrenemez?”   “Çocuğa ödül vermek onlara nasıl zarar verir?”,   “Rekabet neden motivasyonu  düşürür?” gibi soruları yanıtlayacak.

 

ÖZGÜR BOLAT KİMDİR ?

Dr.  Özgür  BOLAT,  Boğaziçi  Üniversitesi  Eğitim  Fakültesinden  mezun  oldu.  Bir  yıl  New   York  Üniversitesi’nde  öğrenme  psikolojisi  eğitimi  aldı.  Fulbright  ve  Türk  Eğitim  Vakfı   bursu  ile  Harvard  Üniversitesi  Eğitim  Fakültesi’nde  yüksek  lisans  yaptı.  Türkiye’ye   dönüşünde  Boğaziçi  Üniversitesi’nde  iki  yıl  öğretim  üyeliği   yaptı.  Aynı  zamanda   TEVİTÖL’de  öğretmenlik  yaptı.  Doktora  derecesini  Cambridge  Üniversitesi  Eğitim   Fakültesinden  aldı.  2007-­‐‑2008  yılını MIT  Sloan School  of  Management’ta  liderlik   alanında  dersler  alarak  ve  araştırma  yaparak  geçirdi.  2007  yılında  Yeni  Zelanda’da   yapılan  uluslararası  bir  konferansta  ‘En  İyi  Genç  Araştırmacı’  ödülünü  aldı.  Özgür   Bolat,  şu  anda  okullara  öğrenme,  liderlik,  ve  kültür  değişimi  konusunda  danışmanlık,   Hürriyet’te  köşe  yazarlığı,  Türkiye  Eğitim  Vakfı’nda  (TEV)  danışmanlık  ve  Bahçeşehir   Üniversitesi’nde  öğretim  üyeliği  yapmaktadır.  Aynı  zamanda  ÖRAV,   FODER,   TEVİTÖL  ve  Para  Durumu  Platformu’nda  Yönetim  Kurulu  üyesidir.  Özgür  BOLAT,   2008’de  okullarda  Öğretmen  Liderliği  Projesini  başlatmıştır.  Proje  100’den  fazla  devlet   okulunda  ve  özel  okulda    uygulanmaktadır.  

Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor