MURATHAN ŞAHİN ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Marmaris’in sevilen ailelerinden Dr.İsmail Şahin ve eşi Seda Şahin Eda Şahin'in abisi biricik erkek çocukları Murathan Şahin’e Aktaş mevkiindeki Beluga restaurant da dillere destan bir sünnet düğün merasimi gerçekleştirdiler. Murathan'ın sünnetini Op.Dr.Ü

Marmaris’in sevilen ailelerinden Dr.İsmail Şahin ve eşi Seda Şahin Eda Şahin'in abisi biricik erkek çocukları Murathan Şahin’e Aktaş mevkiindeki Beluga restaurant da dillere destan bir sünnet düğün merasimi gerçekleştirdiler. Murathan'ın sünnetini Op.Dr.Ünsal Aybek yaptı.
Özdemir orkestrasının güzel parçaları karşısında konuklar gönüllerince geç saatlere kadar eğlendiler. Mahşeri bir kalabalık gurubunun olduğu bir gecede herşey pozitifti.
MHP lilerin ağırlıkta olduğu sünnet düğününde, MHP Muğla Milletvekili adayı Prof.Dr. Peyami Cinaz, kaza idare heyeti başkanı Kemal Kalemci ve yönetim heyeti azaları, kadın kolu başkanı ve azaları, Doğan Tugay çok sayıda siyasetci hazırda bulunurken geceye renk kattılar.
Sahnede yer alanların performansları ise gecede bulunan konuklar tarafından keyif ile izlendi. Sünnet çocuğu Murathan Şahin’in babası Dr.İsmail Şahin ve annesi Seda Şahin’in şık giyimleri dikkati çekerken geceye gelen konuklarlada tek tek ilgilenmeleri ise ayrı bir güzellik oldu. Kalabalıkdan büyük bir izdihamın yaşandığı Şahin ailesinin sünnet merasimi tam manası ile görülmeye değerdi. 

 

 

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti