Muhtar adayı, maaşını yardım olarak dağıtma vaadinde bulundu

(Fotoğraflı)

Denizli'nin Buldan ilçesinde mahalle muhtarlığına aday olan kişi, muhtarlık maaşını yardım olarak mahalleliye dağıtacağını açıkladı.

Düzalan Mahallesi muhtar adayı 36 yaşındaki Abdullah Başbuğ, adaylık için bastırdığı broşürlerde, kazandığı takdirde muhtarlık maaşını evllik, doğum, sünnet, askerlik ve cenaze yardımı olarak dağıtacağını açıkladı.

Başbuğ, maddi durumu ne olursa olsun tüm Düzalan Mahallesi sakinleri için geçerli olacağını açıkladığı taahüdünde, evlenenlere 200, doğum yapanlara 200, sünnet yapacaklara 200, askere gideceklere 200, cenaze yardımı olarak da 200 lira vereceğini bildirdi.

Muhtarlığında aktivitelerle de fark oluşturacağını savunan Başbuğ, "Maddi yardımların yanı sıra aşure ayında mahallemizde aşure hayrı, sosyal güvencesi ve geliri olmayanlara da azalarımızla birlikte inceleme sonrası yardımlar yapılacaktır. Yapacak olduğum bu bütün yardımları muhtarlık maaşımla karşılayacağım. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, seçilmem halinde bu görevi bir dönemlik yapmak istiyorum. Herkesin de aynı anlayışla hareket ederek, görevi gelecek nesillere devretmesini bekliyorum" dedi.

Muhabir: Samet KIYAK
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor