Muğla’da Muğlaspor yararına düzenlenen panayır, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kulübe destek amacıyla organize edilen etkinlikte hem uygun fiyatlı alışveriş imkânı sunuluyor hem de Muğlaspor’a katkı sağlanıyor.
Panayırda Türkiye’nin farklı bölgelerine ait yöresel ürünlerin yanı sıra tekstil, züccaciye ve hediyelik eşya stantları ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, alışverişin ötesinde sosyal bir buluşma noktası haline geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ula İlçe Başkan Yardımcıları Batuhan Baldoz ve Oğuzhan Baldoz da panayırı ziyaret etti. Ziyarette, Gülgün Ticaret sahibi hemşehrimiz İsmail Gülgün’ün Muğlaspor adına organize ettiği etkinliğe destek verildi.
Şehrin takımına sahip çıkan bu anlamlı organizasyonun birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiği ifade edilirken, emeği geçen herkese teşekkür edildi ve Muğlaspor’a başarı dilekleri iletildi.