Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağdı -Göktepe ve Yılanlı mevkilerinde aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresine bağlı kar küreme aracı yol açma çalışması yaptı -Kar yağışına hazırlıksız y

MUĞLA Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağdı.

MUĞLA Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağdı.

Hava sıcaklığının 3 dereceye kadar düştüğü Muğla'nın Göktepe ve Yılanlı mevkilerinde başlayan kar yağışı aralıksız sürüyor. Kar yağışı dolayısıyla yüksek kesimlerde etraf beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışının başlamasının ardından Muğla kent merkezinde yaşayan vatandaşlar da kar yağışını izlemek amacıyla otomobilleriyle bölgeye geldi.

Öte yandan, Göktepe ve Yılanlı mevkilerinde aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresine bağlı kar küreme aracı yol açma çalışması yaptı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanarak yolda kalan araçlar ise zincir takarak ve kar küreme aracının yolu ulaşıma açmasının ardından yollarına devam edebildi.

Kar kalınlığının bazı kesimlerde 30 santimetreye kadar ulaştığı gözlendi.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri