Muğla'nın tarihi ve kültürel değerleri EMİTT'te tanıtılıyor

Muğla'nın tarihi ve kültürel değerleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtılıyor

Muğla'nın tarihi ve kültürel değerleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

İstanbul'da dün açılışı yapılan ve 3 Şubat'a kadar açık kalacak fuarda bu yıl Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Fethiye, ilçelerine ait tarihi ve kültürel değerler ile Yeşilyurt el dokumaları tanıtılıyor.

Muğla Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, yaptığı açıklamada, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na sektör ve otel temsilcileri dışında müdürlük olarak 50 metrekarelik stantta yer aldıklarını söyledi.

Stantta Muğla Yeşilyurt el dokumalarının büyük ilgi gördüğünü belirten Özer, "Standımızda yöresel ürünleri zeytin, zeytin yağı, bal, Yeşilyurt el dokuma tezgahı ve ürünleri, Marmaris balı yer alarak Muğla ve ilçelerinin tüm tarihi kültürel ve turistik değerleriyle etkin bir şekilde tanıtmamızda oldukça etkili oldular .Standımızda ziyaretçilere broşür, poster, tanıtım dvd ve cdleri, çeşitli hediyelik eşyalar ve ikramlar dağıtıldı" dedi.

Amaçlarının bölgeye daha fazla ziyaretçi çekmek olduğuna işaret eden Özer, standı Muğla Valisi Mustafa Hakan Gücençer'in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk turizm altyapı birliklerinden ve turistik otelciler birliklerinden yetkililerin ziyaret ettiğini, bir çok kanalında stantta çekim yaparak bölgenin tanıtımına katkı sağladığını ifade etti.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Güç Gönel

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ