Muğla'da Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü personeline "Aile İçi İletişim Semineri" verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü personeline, aile içi iletişim semineri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda düzenlenen seminerin açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, düzenledikleri eğitimlerle aile içi iletişimin güçlenmesi amaçladıklarını söyledi.

Programların "Eğitim ailede başlar" ilkesinden hareketle düzenlendiğini bildiren Akkuzu, "Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve yürütülen Evlilik Öncesi ve Aile Eğitim Programı eğitimleri, bilgi çağının gereklerine uygun olarak ailelerin yaşam kalitesini arttırmaya dönük önemli bir adımdır. Bugün yaşadığımız ağır sorun tablosunun altında sorun çözme kabiliyetini kaybetmekte olan aile gerçeği vardır. Sağlıklı iletişim becerisini kazanmış ailelerden oluşan toplum, kendiliğinden birçok problemini halletmiş olacaktır" dedi.

Seminerde, psikolog Semra Karaağaçlı tarafından aile içi iletişimin temel unsurları hakkında katılımcılara bilgi verildi. İl Müdür yardımcısı Vedat Tunç da evlilik ve hukuk, evlilik yaşı, eşlerin hak ve yükümlülükleri, evlilik birliğinin korunması, evliliğin önündeki engeller hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ