Muğla, Spor Totodan 1 milyon TL kazandı!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Muğla’daki sportif faaliyetlere destek olmak için 1 milyon 62 bin TL ödenek çıkarttı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdindeki girişimleri ve çabaları neticesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan 1 Milyon 62 Bin TL ödenek çıkartıldı.
Muğla Milletvekilleri Özyer ve Kökten, ödeneğin onayı için Gençlik ve Spor Bakanı Akif  Çağatay Kılıç ile Spor Toto Teşkilatı yöneticilerine ve yerelde çalışmalara katkı sunan Köyceğiz, Kavaklıdere ve Seydikemer Belediye Başkanlarına teşekkür ederek, spor alanlarının geliştirilmesi çalışmalarına  devam edeceklerini  belirtti.
İk Vekil tarafından yapılan ortak açıklamada, Ata sporumuz güreş müsabakaları için;Kavaklıdere Belediyesi'ne 59 Bin TL, Seydikemer  Belediyesi'ne 59 Bin TL,
Halı sahaların yapımı için; Kavaklıdere Belediyesi'ne 354 Bin TL, Köyceğiz Belediyesi'ne 354 Bin TL, Seydikemer Belediyesi'ne 236 Bin TL olmak üzere; 1 Milyon 62 Bin TL ödenek çıkartıldığı belirtildi.  Özyer ve Kmkten, yapılan ve yapımı devam eden halı sahalarının gençlere hayırlı olması dilekleriyle, spora ve sporculara destek olmayı sürdüreceklerini  ifade etti.
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI