MUĞLA POLİSİNDEN FUHUŞ OPERASYONU

Muğla'nın Marmaris ilçesi ile Adana ve Trabzon'da eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda 10'u kadın 22 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye ''turistik otellerde çalışma vaadiyle'' getirilen yabancı uyruklu kadınlara, pasaportlarına el konularak zorla fuhuş yaptırıldığı iddiaları üzerine harekete geçti.
Adana, Trabzon ve Marmaris'te 15 farklı noktaya düzenlenen eş zamanlı operasyonda, kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 12 kişi ve yabancı uyruklu 10 kadın gözaltına alındı.
Yabancı uyruklu kadınların, ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği, zanlıların da ''örgütlü olarak fuhuş yaptırmak, fuhuş amaçlı insan ticareti'' suçlarından adliyeye gönderileceği öğrenildi.

-KADINLAR, POLİSİ GÖRÜNCE AĞLADI-

Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, fuhşa zorlandığı iddia edilen yabancı uyruklu 10 kadının polis ekiplerini görünce ağladığını belirtti.
Kadınların büyük bölümünün, Marmaris'teki turistik otellerde çalışacakları düşüncesiyle Türkiye'ye geldiğini anlatan yetkililer, şunları kaydetti:
''Zanlılar, kadınlarla internet üzerinden irtibat kurmuş. Kadınların bir bölümü, hasta yakınlarının tedavisi için para kazanmak amacıyla Türkiye'ye giriş yapmış. Zanlıların, pasaportlarına zorla el koydukları kadınlara aylardır fuhuş yaptırdığı belirlendi.''

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ