Mısır İçişleri Bakanına "Adeviyye" görevlendirmesi

Mısır Bakanlar Kurulu, İçişleri Bakanı İbrahim'i "Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki gösterilerde ülke güvenliğini tehdit eden tehlikeleri" sona erdirmekle görevlendirdi.

Mısır Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Bakanlar Kurulu, ülkedeki güvenlik konularını masaya yatırdıktan sonra Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki 'terör eylemleri' ve yol kesme gibi ülke güvenliğini tehdit eden durumların kabul edilemez olduğu sonucuna vardı. Kurul, bu eylemlerin, ülkenin milli güvenliğini tehdit ettiğine ve vatandaşların içine korku saldığına karar verdi" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Şiddet ve terörle mücadelede halk tarafından devlete verilen yetkilendirmeye dayanarak İçişleri Bakanı  Muhammed İbrahim, anayasal hükümlere uygun olarak  toplumsal güvenliğin sağlanması ve tehlikelere son verilmesi için gereken önlemlerin alınması konusunda görevlendirildi" denildi.

İçişleri Bakanı İbrahim'e verilen görevlerin detayları açıklanmazken, darbe karşıtı gösterilerin şiddet kullanılarak dağıtılıp dağıtılmayacağı konusuna da açıklık getirilmedi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR