Milli babalar reklamda

2010 eleme grubu maçları öncesi bu kez de milli futbolcuların babaları reklam filminde oynadı. İşte o reklam...

(A) Milli Futbol Takımı'nın ana sponsorlarından TTNet, 2008 Avrupa Şampiyonası öncesi "Milli Takım Anneleri"yle hazırladığı reklam filminin ardından bu kez 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları öncesi milli futbolcuların babalarını reklam filminde oynattı.

TTNet'in (A) Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla hazırlattığı reklam filminin, yarınki Ermenistan maçı öncesi, bu akşamdan itibaren yayına gireceği bildirildi.

Futbolculardan Arda Turan, Servet Çetin, İbrahim Kaş, Uğur Boral, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım ve Semih Şentürk babaları reklam filminde bir çay bahçesinde neşe ve coşku içinde langırt oynayarak ekranlara gelecek.

İşte o reklam filmi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri