MHP'li Başkan'dan Uludere Uyarısı

Fethiye'nin MHP'li Belediye Başkanı, Uludere faciasıyla ilgili ilçe halkına çağrıda bulundu.

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı Behçet SaatcıŞırnak'ın Uludere'de hayatını kaybeden 35 kişi göz önüne alınarak, ilçede yapılacak Yılbaşı eğlencelerinin abartılmaması uyarısında bulundu.

Şırnak'ın Uludere ilçesine yakın sınırında önceki gece gerçekleştirilen hava harekatı sonucunda 35 kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Fethiye Belediyesi, olayla ilgili eğlence uyarısında bulundu. Yeni yıl nedeniyle cumartesi gecesi yapılacak eğlencelerin dozunun abartılmamasını isteyen MHP'li Belediye Başkanı Behçet Saatcı, vatandaşlardan bu konuda hassas davranmalarını istedi.

Terörle mücadelenin başarılı bir şekilde yürütüldüğü dönemde meydana gelen bu olayın bazı provokatif grupların eline koz verdiğine dikkat çeken Saatcı, "Toplumsal barışın sağlanması açısından ölen 35 vatandaşımızın cenazesine saygı duymalıyız. Yeni yıla girerken bazı vatandaşlarımız illaki eğleneceklerdir. Kimseye eğlenmeyin demiyoruz. Ama eğlencelerimizin dozunu bu 35 vatandaşımızı göz önüne alarak taşırmayalım. Vur patlasın çal oynasın şeklindeki eğlenceyi azami ölçüde azaltalım." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri