MHPli başkan Kılıç

MHP'den Edremit Belediye Başkanı Seçilen Tuncay Kılıç, Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tutarak, Makam Odasının Kapısını Söküp Cumhuriyet Meydanı'na Koydu.

BAŞKAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU, MAKAM KAPISINI SÖKTÜ

MHP'den Edremit Belediye Başkanı Seçilen Tuncay Kılıç, Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tutarak, Makam Odasının Kapısını Söküp Cumhuriyet Meydanı'na Koydu.

MHP'den Edremit Belediye Başkanı seçilen Tuncay Kılıç, seçim öncesi verdiği sözü tutarak, makam odasının kapısını söküp Cumhuriyet Meydanı'na koydu.
Törenle mazbatasını alan Başkan Kılıç, cuma namazından sonra devir teslim için belediyeye gitti. Burada Kılıç'ı karşılayan Güvercin Sevenler ve Kuşçular Derneği üyeleri, onlarca güvercini uçurdu. Eski başkan AK Partili Yunus Bozbey'den görevi devralan Kılıç, seçim öncesi vaatlerinden biri olan, ilk gün makam odası kapısını Cumhuriyet Meydanı'na koyma sözünü yerine getireceğini söyledi.


Kılıç, dua edilmesi ve kurban kesilmesinden sonra makam odasında ailesi ve sevenleriyle buluştu. Ardından makam kapısını söken partililer, Başkan Kılıç'la birlikte Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Atatürk anıtının önüne konulan makam kapısının yanında kısa bir konuşma yapan yeni Kılıç, "Seçim öncesi size söz vermiştim. İşte bundan sonra makam kapımız yok. Kapıyı meydana koyduk. Söz verdiklerimizi tek tek yerine getireceğiz." dedi.


Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU