MHP'li Başkan "CHP'lilere su bile vermeyeceksiniz"

CHP'nin Beldibi'ndeki Aşure dağıtımı gövde gösterisine dönüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Beldibi Belde teşkilatı Beldibi pazaryerinde aşure dağıttı.

CHP İlçe teşkilatı ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliğe; CHP İlçe başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, ilçe kadın kolları başkanı Dilek Akcan ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Beldibi pazarının girişinde kurulan aşure dağıtım yerine, gerek Beldibi'li vatandaşlar gerekse pazar alışverişine Marmaris'in değişik bölgelerinden gelen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

CHP Beldibi belde başkanı Zeki Aydoğdu, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, aşure dağıtımını geleneksel olarak yaptıklarını ve asıl amaçlarının halkla bütünleşmek olduğunu söyledi.

"CHP'lilere su bile vermeyeceksiniz"

Aydoğdu, Marmaris Güncel'e yaptığı özel açıklamada da, geçtiğimiz haftalarda Beldibi belediye başkanı İdris İspirli'nin, partili üyelerini kastederek, zabıtalara, "CHP'lilere su bile vermeyeceksiniz" şeklindeki talimatını hatırlatarak, "bizim İspirli'nin suyuna ihtiyacımız yok, biz birbirimize yeteriz" dedi.

CHP İlçe teşkilatının, aşure etkinliğine en üst düzeyde katılımı; İspirli'nin geçtiğimiz haftalarda Pazar yerinde zabıtalara "CHP'lilere su bile vermeyeceksiniz" şeklinde talimat verdiği iddialarına karşı birlik ve beraberlik gösterisi olarak nitelendirildi. (İLHAN BARLAS)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri