MHPde yeni Başkan Kemal Kalemci

Kalemci: “Asıl işimiz bunda sonra başlıyor. Partimizi hak ettiği yere iktidara taşımak için çok çalışacağız. Şimdi ‘hareket’ zamanı”

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Marmaris Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan Akdeniz Üniversitesi Personel Daire Başkanı  Hüsnü Gülez’in adı bu kez de milletvekili aday adaylığı için konuşulmaya başlandı.

Başta sağlık olmak üzere hemşerilerinden gelen sorunları çözmek için büyük çaba ve enerji sarf  harcadığını kaydeden Muğlalı bir bürokrat Hüsnü Gülez’in milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu hale geldi.

Hüsnü Gülez, paralel yapı  iddialarının ortaya çıkmasından itibaren AK Parti mensuplarının bile yapmaya cesaret edemediği çok sert açıklamalarla Hükümeti destekledi. Konuşmalarında 12 yıllık istikrarın sürdürülerek, 2023 yılına taşınması gerektiğini bunun da ülkenin menfaatlerini, şahsi menfaatlerin üzerinde görmekle mümkün olacağının altını çizen Hüsnü Gülez, miiletvekili aday adayı olup olmayacağı hakkında net konuşmasa da açık kapı bıraktı.  

Sorularımızı yanıtlayan Gülez, milletvekili adaylarını Ak Parti genel merkezinin karar belirleyeceğini, alınacak kararlara saygı duyacağını ve adaylarına da sonuna kadar destek vereceğini ifade ederek şunları söyledi:

“Süreci yakından takip ediyorum. Muğla’daki dernek başkanları, iş adamları, partililerle istişarelerde bulunuyorum. Hatta cuma gecesi bir dernek başkanı kardeşimin 20 bin  kişi ile arkandayım demesi beni çok mutlu etti. Biliyorsunuz aday adayıyım demekle her şey bitmiyor. Önemli olan genel merkezin taktiridir.Genel merkez 2023’e ülkeyi taşıyacak ekipte kimleri görmek istiyor, bu kritik süreci kimler ile aşacak. Aday adayların seçiminde diğer bir noktada AK Partinin Muğla milletvekili sayısı 2, bu sayının üzerine çıkmak hedef olmalıdır. Yapılan tercihlerle  bu sayının aşağı inmesi gibi bir endişe taşımaktayım”

 

 

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET