MHPde kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşanıyor.

MHP'DE KONGRE SÜRECİ
MHP'nin ülke genelindeki il ve ilçe teşkilatlarının kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Marmaris'te de 28 Haziran Pazar günü yapılması beklenen kongre öncesi, yönetime aday olanlar, belli olmaya başladı. Çelik Kınay da, geçtiğimiz dönemlerde üstlendiği MHP Marmaris İlçe Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu açıkladı.


'DESTEK VE TEVECCÜH GÖRDÜM'
Aday olmadan önce çeşitli istişarelerde bulunduğunu belirten Kınay şunları söyledi. “Değerli ülküdaşlarımla uzun zamandır yaptığım istişareler sonucunda değerli dava arkadaşlarımın da destekleri ve teveccühleri neticesinde aday olmaya karar verdim. Dava arkadaşlarımın manevi desteklerini, müspet veya menfi görüşlerini bekliyorum” diye konuştu.

'BU BİR SANCAK YARIŞI'
Çelik Kınay, “Kongrede sadece sancak yarışı. Kazanan kim olursa olsun herkesi kucaklamalı, birlik ve beraberlikten yana olmalı. Marmaris'in ve ülkemizin bu buhranlı günlerden kurtulması ancak ve ancak MHP ülke iktidarında olması ile gerçekleşecektir. Bunun için ülkücü tüm bireylerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalı” dedi.

'MHP'DE GÖREV KUTSALDIR'
MHP'nin her kademesinde görev almayı 'kutsal' diye niteleyen Kınay: “Bizler bu kutlu göreve geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkücü hareketin sancağını yukarıya en yukarıya taşımak için tüm dava arkadaşlarımızı kucaklayarak yola çıkacağız. İlçe kongresi, her şeyden önce vatana, millete ve ülkücü camiaya hayırlı olmasını diliyorum”

4 ADAY DAHA VAR
Öte yandan, kulislerde MHP Marmaris Başkanlığı görevine partilinin de aday olduğu konuşuluyor. Mevcut İlçe Başkanı Gürbüz Gürcoşkun, Marmaris Ülkü Ocağı eski Başkanı Halil Eroğlu, işadamı Nadir Ersöz ve işletmeci Mehmet Altınova'nın da yakın zaman da adaylıklarını açıklayacakları söyleniyor.

Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET
OSMAN GÜRÜN’DEN ACAR ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MUHTARLARDAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE ZİYARET
23 Nisan Çocukları Marmaris Gençlik Derneği ile eğlendi