MERAL TUNCER ARGÜl TÜGİK YÖNETİMİNDE

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce iş insanının katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce iş insanının katılımıyla gerçekleşti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önemli mesajlar verdiği genel kurulda, 3 dönemdir TÜGİK Genel Başkanı olarak görev yapan Erkan Güral, yeniden başkan seçildi.

16 - 19 Mart tarihleri arasında TÜGİK 2017 İŞ ZİRVESİ'nin de yapıldığı Antalya toplantısına önemli isimler konuşmacı olarak katıldılar.

18 Mart tarihinde yapılan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısında Marmaris GİAD - Marmaris Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meral Tuncer Argül yönetim kurulu üyesi oldu.

Türkiye’nin geleceğine ilişkin vatansever iş adamları olarak ayrıca bir sorumluluk taşıdıklarının belirten Meral Tuncer Argül, “Bu sorumluluk; her ne olursa olsun, direnmeye, üretmeye ve büyümeye devam etmektir."

Türkiye genelinde etkili olan TÜGİK çatısı altında olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle yeni yönetim olarak hem yurt içinde hem yurt dışında daha etkili bir sivil toplum örgütü olma çabası içinde olacaklarını belirten Meral Tuncer Argül, aynı sorumluluk bilinciyle Marmaris Giad üyelerimizi ve Marmaris'imizi temsil edeceğim, dedi.

TÜGİK olarak "Türkiye Turistiyiz" sloganımızı yeni yönetim olarak daha yaygın ve planlı bir şekilde hayata geçirebilme çabasında olacaklarını dile getiren Meral Tuncer Argül, tanıtım çalışmalarına daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR