Menteşe Belediyesi Koltuğunda Minik Başkanlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Menteşe Belediyesi koltuğuna Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu’ndan 5.sınıf öğrencisi Nurbahar Karataş oturdu.

Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri, Nurbahar Karataş, Aylin Şimşek, İlkgül Çakır, Ayşegül Kocaibrahimoğlu öğretmenleri Metin Gündoğan ve Okul Müdürü Hüseyin Turhan ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyaret etti. Menteşe Belediye Başkanlığı koltuğunu 5.sınıf öğrencisi Nurbahar Karataş’a devreden Başkan Gümüş, minik başkanın isteklerini dinledi. Minik başkan, okullarının arkasına oyun parkları, öğretmenleri için otopark, sokak hayvanları için barınak ve daha fazla yeşil alan sözü verdi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğimizin teminatı çocuklarımıza koltuğumuzu devretmek onları olduğu kadar bizleri de mutlu etti. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi. 

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor