MENDER den Engelli Çocuklara Yeniyıl Partisi

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), bölgemizde bulunan engelli çocuklar için yeniyıl partisi düzenledi.

Yaklaşık olarak 100 çocuğun katıldığı partide çocuklar gönüllerince eğlendi. Yapılan bu parti hakkında bilgi veren MENDER Başkanı Şennur Ünlü, özel çocukların normal çocuklar gibi eğlenemediğini belirterek, bu partiyle gönüllerince yeni yılı karşıladıklarını söyledi.

Bölgemizde bulunan engelli çocuklar için Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), “Engelli Kafe” de bir yılbaşı partisi düzenledi. Yaklaşık olarak 10 engelli çocuğun katıldığı partide çocuklar boyandı, daha sonra Noel Baba ve palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Ayrıca çocuklara tişört ve şapka armağan edildi.

Yapılan bu parti hakkında bilgi veren MENDER Başkanı Şennur Ünlü, “Acısıyla, tatlısıyla 2011 yılının sonuna geldik. Ben 2012 yılının insanlara, dünyaya mutluluk, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.

Biz dernek üyeleri olarak özel çocuklarımızla bir araya gelip özel çocuklarımız için bir yeniyıl partisi yapmayı düşündük ve şu anda da bunu gerçekleştiriyoruz. Çünkü özel çocuklarımız normal çocuklarımız gibi yeni yılı kutlayamıyorlar. Şu anda da çok mutlular. Çünkü palyaçolar, Noel Baba ve baloncumuz eşliğinde gönüllerince eğleniyorlar.” dedi

Yapılan bu partiye katılan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’de yaptığı açıklamada, böyle etkinliklerle engellerin ortadan kalktığını söyleyerek, “Ben bütün vatandaşların ve engelli çocuklarımızın yeni yıllarını kutlayıp, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hepimiz bir engelli adayıyız. O yüzden herkesin engellerin ortadan kalkması için elinden geleni yapması gerekiyor.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri