Melo umutlu

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek üst tura çıkacaklarından emin olduğunu söyledi.

İspanyol radyosu Onda Cero'ya konuşan Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynayacakları ve kazanmaları halinde üst tura çıkacakları maçı değerlendirdi.

Eski kulübü Juventus'un harika bir takım olduğunu vurgulayan Melo, "Maçta olağanüstü bir mücadele sergilemeliyiz. Yine de maçtan zaferle ayrılacağımıza ve üst tura çıkacağımıza çıkacağımıza tamamen inanıyorum"şeklinde konuştu.

Galatasaray,  UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus ile 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da mücadele edecek.  Sarı-kırmızılılar, grupta 4 puanla 3. sırada bulunurken, Juventus ise 6 puanla 2. sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri