Melis için büyük gün

Melis'in babası Bahadır Akbaş: "Melis sağlık problemlerini atlattı, kemik iliğinin yüzde 100 tuttuğunu söylediler. Melis hazırlanmış eve gitmeyi bekliyor. Anadolu Ajansı'na bize verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz"- "En çok sevindiğim nokta,

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ndeki başarılı kemik iliği naklinin ardından sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Melis'in babası Bahadır Akbaş, "Melis sağlık problemlerini atlattı, kemik iliğinin yüzde 100 tuttuğunu söylediler. Melis hazırlanmış eve gitmeyi bekliyor. Anadolu Ajansı'na bize verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bahadır Akbaş, 6 aylık sıkıntılı hastane sürecinin ardından büyük güne ulaştıklarını belirtti. Kızının taburcu edileceğini kaydeden Akbaş, Melis'in artık sağlık problemlerini atlattığını dile getirdi.

Kemik iliğinin yüzde 100 tuttuğunu söyleyen Akbaş, "Genel sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler. Melis hazırlanmış eve gitmeyi bekliyor. Anadolu Ajansı'na bize verdiği destek için, fedakarlıkları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sosyal medyada, basında Melis için kemik iliği arayışının geniş yer bulduğunu, binlerce kişinin donör olmak istediğini de hatırlatan Akbaş, "Onlara çok teşekkür ediyorum. Sosyal medyaya, basın mensuplarına, siyasi parti liderlerine, Binali Yıldırım'a, Sağlık Bakanımız'a, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyi günlerde buluşur, eski günlerimizi yad ederiz" diye konuştu.

Artık çok sevinçli olduklarını da ifade eden Akbaş, "En çok sevindiğim nokta Melis kardeşine kavuşacak, o zaman yüzü daha çok gülecek" dedi.

Muhabir: Efsun Yılmaz
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU