MEHMET BAYSALDAN MHP VE AK PARTİYE ZİYARET

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal ve oda üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

. Partilerin İlçe Teşkilatları ziyaretleri sırasında Marmaris turizmi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaları tartışılarak karşılıklı görüşler paylaşıldı.

MHP ZİYARETİ

MHP’deki ziyaret sırasında, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaları ve Marmaris turizmi hakkında karşılıklı görüşler belirtildi. MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Büyükşehir’in uyguladığı fahiş su fiyatlarından rahatsız olduklarını belirterek,“ Fahiş su fiyatlarından vatandaşlarımız son derece rahatsız. Belediyelerimiz bu konuda düzenlemeler yapmalı.” dedi. Fahiş su fiyatlarından kendilerinin de rahatsız olduklarını belirten Mehmet Baysal, “ Bu konuda tekrar düzenlemeler yapılmalı. OHAL durumunda bile bunların uygulanması rahatsızlık verici” şeklinde ifade etti.

GÜNLÜCEK MEVKİSİ’NE PARK

Mehmet Baysal ayrıca Günlücek Mevkisi’ne, Marmaris Cumhuriyet Şehitleri ve 15 Temmuz Demokrasi Parkı yapmayı planladıklarını bunu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile paylaştıklarını ve Erdoğan’ın da bu projeden memnuniyet duyduğunu belirttiğini söyledi.

AK PARTİ ZİYARETİ

Mehmet Baysal ve beraberindekiler MHP İlçe Başkanlığı’nın ardından AK Parti İçe Başkanlığı’na geçti.

AK Parti ziyareti sırasında Marmaris’in tanıtımı için çalıştıklarını söyleyen Baysal, “ Marmaris turizminin daha çok gelişmesi için çalışmalarımız var malum zor günler geçiriyoruz. Ben dış ülkelerdeki ziyaretim sırasında Marmaris’e talep olduğunu gördüm. Onları buraya çekmek için üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız” diye konuştu.

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirten İlçe Başkanı Osman Ülgen, “Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsak hepsinin üstesinden geliriz. Bu durumda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Birlik içerisine her şeyin üstesinden geliriz. Ülkemiz daha güzel günlere doğru yol alacak.” Şeklinde konuştu. Osman Ülgen ayrıca turizm sezonunun kötü geçmesinin nedenlerine de değinerek şöyle konuştu, “ Ülke olarak zor günler geçirdik. O günler geride kaldı. Marmaris olarak yeterli düzeyde hizmet veremiyoruz bu durumdan hepimiz sorumluyuz. Suçu kendimizde aramalı ve çözüm yolları üretmeliyiz.”

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..