MECLİS ÜYELERİ PATİCANLARLA

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde yaklaşık 2 aydır devam eden 1. etap çalışması tamamladı.

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde yaklaşık 2 aydır devam eden 1. etap çalışması tamamladı. Marmaris Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı öncesi, Geçici Hayvan Bakımevi'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk Belediye Meclis Üyelerini davet ederek Geçici Hayvan Bakımevini gezdirdi. 
Barınak ziyaretine, Belediye Meclis Üyeleri Ethem Sayar, Asım Geniş, Hasan Yaylalı, Bestami Şinik, Naci Alkan, Cengiz Kaya, Aylin Yüksel, Hasan Yaylalı, Canan Adalıoğlu, Zülal Akyüz, Ali Aygün ve Belediye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş katıldı.
Tesis hakkında bilgi veren İhsan Öztürk; ‘Geçici hayvan bakımevinde 1. etapın sonuna geldik. Barınağımızın %70’lik bölümü 2 aylık sıkı bir çalışma ile yeniledik. Kalan kısımlar için etaplar şeklinde çalışmalarımızı tamamlayıp yaklaşık 500 sevimli dostumuzun mutlu, huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri için yenileme ve iyileştirme çalışmaları sürecek. Çalışmalar tamamlandığında tesisimiz Muğla ilinde örnek gösterilecek bir tesis haline geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın' dedi.
 
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI