Marmaris’te yıllar önce yaşanan renkli bir karşılaşma, aradan geçen 13 yıla rağmen unutulmadı.
2012 yılında Muğla’ya gelen dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı kalabalığın arasında gören küçük Selahi Varol, Kılıç’ın kim olduğunu öğrendikten sonra yanına giderek “Vaaay kralsın!” diyerek sarılmıştı. O samimi ve içten an, çevrede bulunan herkesin yüzünü gülümsetmiş ve hafızalara kazınmıştı.
Yıllar geçti, o küçük çocuk büyüdü.
Selahi Varol, yıllar sonra Suat Kılıç ile Bodrum’da yeniden bir araya gelerek o unutulmaz anıyı tazeledi. İkilinin yıllar sonra buluşması, geçmişteki görüntülerin yeniden hatırlanmasına neden olurken sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
Marmaris’in Tanıtımına Sosyal Medyadan Katkı
Çocukluk yıllarından bu yana hayatı değişen Selahi Varol, bugün çektiği içeriklerle Marmaris’in tanıtımına katkı sunan isimlerden biri.
Marmaris’in doğal güzelliklerini, günlük yaşamını, insanlarını ve renkli hayatını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Varol, ürettiği içeriklerle ilgiyle takip ediliyor ve kentin gündemde kalmasına katkı sağlıyor.
Bir zamanlar “Vaaay kralsın!” diyerek sarıldığı bakanla yıllar sonra yeniden buluşan Selahi Varol’un hikayesi, Marmaris’ten başlayıp sosyal medya fenomenliğine uzanan ilginç bir yolculuk olarak dikkat çekiyor.
#marmaris #selahivarol #suatkılıç #bodrum #muğla #marmarissondakika48
#gündemgazetesi