Marmariste Kaçak Operasyonu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 12 kaçak ile bu kişilere aracılık ettikleri öne sürülen 4 Türk yakalandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isteyen 12 kaçak ile bu kişilere aracılık ettikleri öne sürülen 4 Türk yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Hisarönü-Datça kara yolunda asayiş kontrolü yapan Marmaris Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 ticari araçla Söğüt köyüne giden 7 Irak ve 5 Pakistan uyruklu 12 kişiyi yakaladı. Araç sürücüleri A.S.İ. (46) ile U.Ç. (22) gözaltına alındı.
Zanlıların ifadeleri doğrultusunda, para karşılığında kaçakların yurt dışına gitmelerine aracılık ettikleri öne sürülen E.E. (26) ve Ü.Y. (23) de ilçe merkezinde yakalandı.
Aralarında 2 çocuk ve 2 kadının da bulunduğu kaçakların, Irak ve Pakistan'dan uçakla İstanbul'a geldikleri bildirildi.
İstanbul'da aracılarla buluşan kaçakların, zanlılara kişi başına bin dolar vererek kara yoluyla Marmaris'e geldikleri ve Söğüt köyünden tekneyle yurt dışına çıkmayı planladıkları belirtildi.
Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığında tutulan kaçakların, işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği, gözaltına alınan 4 kişinin de adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ