Marmariste cast çekimleri yapıldı

Yüksel Aksu'nun yeni projesi ‘İftarlık Gazoz’da rol alacak yardımcı oyuncuların seçilmesi için Marmaris’te ‘cast’ çekimleri yapıldı.

Türkiye’ye, Muğla şivesinin damga vurduğu filmleri sevdiren yönetmen Yüksel Aksu'nun yeni projesi ‘İftarlık Gazoz’da rol alacak yardımcı oyuncuların seçilmesi için Marmaris’te ‘cast’ çekimleri yapıldı. İş yaşamının yanısıra düzenlediği yada öncüsü olduğu sosyal aktivitelerle takdir toplayan Kayhan Budak’ın girişimleriyle Marmaris’e alınan çekimler, yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Cumartesi ünü Armutalan Kültür Merkezi’nde saat 13.00’te başlayan çekimlere 100’ü aşkın kişinin kayıt yaptırdığı, bunlardan 50 kadarıyla sözleşme yapıldığı belirtildi.

KAÇIRANLAR ÜZÜLMESİN

Kayhan Budak, yoğun ilgi dolayısıyla çekimleri bu haftasonu da tekrar edeceklerini kaydederek,  şunları söyledi: “Cast çekimlerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Verimli geçen çalışmamız talep üzerine önümüzdeki hafta ve sürekli gerçekleşecektir. Yapılan cast çalışması yalnızca bir film için değil, bölgemizde çekilecek tüm diziler ve filmler için geçerlidir. Seçme yada eleme değil, cast oluşturma çalışmasıdır” (Ahmet IRMAK)

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI