Marmaris’in marka merkezi açıldı

Baştan aşağıya yenilenip ‘Blue Port’ adı verilen, alıveriş merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Baştan aşağıya yenilenip ‘Blue Port’ adı verilen, ‘Paşa’ otelleriyle Marmaris ve Türk turizmine sağladıkları fayda ve kazandırdıkları kalite ile bilinen ÜNTAŞ A.Ş.’ne ait alıveriş merkezi düzenlenen törenle açıldı.  Törende konuşan Belediye Başkanı Ali Acar, “Özellikle alışveriş merkezindeki marka olmuş işletmeler, hep özlemini duyduğumuz, Marmaris’in çıtasının yükselmesinde büyük katkılar sağlayacaktır”

Marmaris’in en büyük alışveriş merkezi Üntaş Point Center, geçtiğimiz sezonun sonunda tadilata girmişti. Aylar süren hummalı bir çalışma sonrası, yenilenip daha çağdaş ve modern, içerisinde ulusal ve uluslararası düzeyde marka olmuş hizmet ile ürünlerin satışa sunulduğu alışveriş merkezi hale getirilen ve ismi ‘Blue Port’ olarak değiştirilen alışveriş merkezi için dün bir açılış töreni düzenlendi. ‘Marmaris’in yeni yüzü’nün açılışına aralarında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, kapatılan Armutalan Belediyesi’nin son Başkanı Muhammet Ünlü, SKAL International Marmaris'in Yönetim Kurulu Başkanı Asım Geniş, ÜNTAŞ A.Ş.’nin ortakları İbrahim Altuntaş ile Yaşar Ünlü’nün de bulunduğu oldukça kalabalık bir grup katıldı. Alışveriş Merkezi’nin açılış kurdelesini Başkan Ali Acar, Muhammet Ünlü,  İbrahim Altuntaş ve Yaşar Ünlü birlikte kesti. Ali Acar, kurdeleyi kesmeden hemen önce yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “Gerçekten Paşa Grubu, böçlgemize çok önemli, çok anlamlı katkılar sağlayan projelere imza atmışlardır. Bugün burada, bu örnek alışveriş merkezi, çok büyük bir değişiklik sonucu Marmaris’e bir zenginlik kazandırmıştır.  Özellikle alışveriş merkezindeki marka olmuş işletmeler, hep özlemini duyduğumuz, Marmaris’in çıtasının yükselmesinde büyük katkılar sağlayacaktır. Ben değerli dostlarımı gönülden kutluyorum. Yapmış oldukları yatırımın, harcamanın kısa zamanda geriye dönmesi dileğiyle, herkesi tekrar selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.”

Ardından Blue Port’un Müdürü Şiir Dürüst, konuklara binayı gezdirdi. Bu arada Başkan  Acar ile Yaşar Ünlü, bir oyun merkezine girerek langırt oynadı. Kısa müsabakayı Başka Ali Acar kazandı. 

Alışverişi merkezindeki gezinti, teras katında verilen kokteyle sona erdi. (Sündüs IRMAK/Volkan KAYA)

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI